SANT JORDI JA ÉS AQUÍ!!!

Bon dia Exploradors i exploradores! ESPER QUE TOTS VOS TROBEU MOLT BÉ!

Avui ens toca fer FUSIOART. I, sabeu què celebram avui?... 

LA FESTA DE SANT JORDI 🐉🌹


Per aquest motiu vos vull proposar diferents activitats. Podeu triar la que més vos agradi de totes, fer-ne més d'una o fer-les totes 😉


1. COM CADA ANY, FAREM ELS NOSTRES TALLERS DE SANT JORDI. Creau la manualitat o manualitats que més vos agradin. Passau-ho molt bé creant!!!





2. I ara, anem a CANTAR i a BALLAR una estoneta! Tornau a escoltar aquestes cançons de na Dàmaris Gelabert, que tots coneixeu. Triau una de les dues i la podeu aprendre a cantar o també podeu crear una petita coreografia o escenificació.



                                          
                                           
3. I, en darrer lloc, vos propòs CREAR LA VOSTRA PRÒPIA LLEGENDA DE SANT JORDI. Podeu obrir l'enllaç que vos deix més avall i trobareu el vídeo d'una llegenda de Sant Jordi ben especial, adaptada als dies que vivim.

Després d'això vos propòs inventar, la vostra pròpia llegenda de Sant Jordi. Després creau els vostres personatges amb petits titelles o simplement dibuixats i retallats com al vídeo. I finalment, podeu fer una petita representació de la vostra llegenda a tota la família. Vos agrada la idea? Idò... ÀNIMS!!! Estic segura que imaginareu i creareu unes llegendes ben diferents i especials.




UNA ABRAÇADA VIRTUAL BEN FORTA
PER A TOTS I TOTES!!!
💖💗

Comentaris

Entrades populars