BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Avui vos he de recordar algunes coses i vos he de donar una molt bona notícia.

✅Començarem per la bona notícia... El nostre conte ja té final! El podeu llegir sencer a la pestanya específica del blog. Ha afegit el darrer bocinet en Gerard. Llegiu-lo que vos encantarà.

Publicarem el conte al blog de la biblioteca. Ja vos adjuntaré l'enllaç en ser el moment.

I recordau que començarem un segon conte perquè els exploradors i exploradores que encara no heu afegit cap bocí ho pugueu fer. El començarem ben aviat. Estau pendents del meu mail.

✅Teniu una proposta d'enigma relacionat amb la setmana de Sant Jordi. Pensau que no heu d'enviar la resposta avui, sinó que heu d'esperar a resoldre els tres enigmes (el d'avui, el de dimecres i el de dijous) i que teniu fins divendres a les 9 hores per enviar les vostres respostes. Animau-vos a participar!

✅Pensau a anar-me enviant les vostres paraules especials per a la col·lecció. Venga, animau-vos que ja en tenim un bon grapat! I n'hi ha una que molts de vosaltres la triau! Quina deu ser?

✅Recordau també que m'heu d'enviar una foto amb el vostre llibre de lectura. A la foto hi heu de sortir cada un de vosaltres, no només el llibre.

✅I teniu una nova endevinalla per avui. Aquesta setmana estaran relacionades amb Sant Jordi. Si en coneixeu alguna, me la podeu enviar.

Avui començarem el dematí amb una cançó preciosa que fa molt poquet que he conegut. És la meva PROPOSTA MUSICAL del dia. A veure si vos agrada tant com a mi.



Comentaris

Entrades populars