PROPOSTA DE TASCA DE DL, 20/04/20 - LLENGÜES

Tenim tres propostes per fer avui...

1. Treballarem l'expressió escrita al quadern de llengües

El títol de l'escrit és UNES VACANCES DIFERENTS. Ja sabeu que hem de posar la data, el títol, fer l'escrit i després un dibuix.

Vos suggerim primer fer un petit esborrany a un full de reutilitzar. Quan el tengueu fet, el revisau tenint en compte el següent:

- S'entén bé tot el que he volgut dir? 
- He separat bé les paraules i les frases?
- He començat les frases amb majúscula i les he acabades amb un punt?
- He fet un bon ús de les majúscules?
- Fixau-vos bé en cada paraula i intentau escriure-les correctament. Pensau que hi ha paraules difícils però que ja sabem escriure bé. Només ens hi hem de fixar i recordar-ho.

Si voleu també em podeu enviar l'esborrany per revisar i després, quan el vos retorni, ja el copiau al quadern i teniu el text definitiu.

Si algú prefereix fer frases i no un petit text que expliqui les seves vacances diferents, pot escriure...

- He menjat...
- He fet...
- He jugat...
- He llegit...

2. Volem fer una COL·LECCIÓ DE PARAULES ESPECIALS. Qui s'apunta i ens envia les seves propostes?

Heu de pensar i decidir quines paraules (de 3 a 5, màxim) són especials a la vostra vida. Han de ser les més especials de totes. I ho poden ser per diferents motius: pel seu significat, per com sonen, per com les heu descobertes, per qui les vos diu... 

Venga, a veure quantes paraules arribaran a formar part de la nostra col·lecció!

Heu d'escriure la paraula i el motiu pel qual l'heu elegida. Ho podeu fer directament al mail i enviar-me'l o fer una targeteta, fer-li una foto i enviar-me-la també.

Ens encantarà que, a part de vosaltres, la resta de membres de la vostra família ens enviïn també les seves paraules especials. Així la col·lecció serà més gran.

3. Aquesta setmana és Sant Jordi. És un bon motiu per recordar la importància de la lectura, no ho trobau?

Las 290 mejores imágenes de Dibuixos Joan Turú | Turu ...


Idò ens agradaria que ens envieu una foto vostra amb el vostre llibre de lectura actual, on es vegi la portada. Farem una entrada al blog amb totes les fotos. Serà el nostre petit homenatge a aquesta festa tan especial que és Sant Jordi.


Comentaris

Entrades populars