LA CUINERA CATI
Magdalenes perfectes
INGREDIENTS
- 3 ous
- 290 gr de sucre
- 190 ml d'oli de girasol
- 200 ml de llet
- 320 gr de farina
- la pell rallada d'una llimona
- 1 sobre de llevat "canari"
PROCÉS D'ELABORACIÓ
1. Mesclar tots els ingredients en l'ordre en què estan apuntats.
2. Preparar flameres de metall, o un motlle de metall per a magdalenes, amb un paperet a dins. També es poden fer amb motlles de silicona.
3. Abocar la mescla dels ingredients dins els motlles, que han de quedar plens fins a 3/4 parts, aproximadament.
4. Posar una mica de sucre per damunt amb una cullereta.
5. Enfornar:
- És important que el forn estigui calent a 180 graus.
- Han d'estar dins el forn, amb foc d'alt i de baix, sense "turbo" durant 8 minuts.
- Passats aquests minuts, sense obrir la porta del forn, han de continuar uns 8 minuts més, a la mateixa temperatura però amb l'opció de "turbo" també posada.
Els SECRETS d'aquesta recepta estan remarcats en vermell. A nosaltres ens surten bé d'ençà que les posam dins els motllets de metall i d'ençà que les enfornam tal i com vos dic.
També és cert que els minuts de cocció poden variar d'un forn a un altre. Per tant, tal vegada, ho haureu d'ajustar una mica.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada