BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Com estau? 

Esper que estigueu beníssim i tan emocionats com jo!!! Aiiiii com fris que siguin les 11 hores!!!

Bono... avui la tutoria grupal que tenim és el més important, almenys per a mi, perquè me fa moltíssima il·lusió veure-vos, encara que sigui a través de la pantalla de l'ordinador.

Vos explic com ho farem.

Primer estarem pendents que tothom es pugui connectar. A veure si ho aconseguim. Ens saludarem però apagarem els micròfons fins que no ens toqui parlar, perquè sinó no ens podrem entendre. Jo vos aniré donant la paraula com si fóssim a la classe. Avui farem el bon dia que feim cada dilluns dematí. Tots podreu parlar i comentar el que vulgueu, podreu dir com estau i com vos sentiu... A més a més, si teniu alguna proposta a fer-me, podeu aprofitar. Estaré encantada de sentir-les.

A més de la tutoria heu de pensar a mirar la tasca d'anglès que vos ha deixat na Irene i una tasca de castellà que trobareu a la següent entrada del blog.

I començarem la setmana amb una nova endevinalla, molt adequada per aquests dies. Si no la sabeu i la demanau als padrins i padrines, crec que vos podran ajudar.

I la PROPOSTA MUSICAL d'avui serà una cançó del musical del Petit Príncep que m'agrada molt. Escoltau el que diu. Val molt la pena...


Comentaris

Entrades populars