BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Holaaaaaaaaaa!!! Aiiiiiii com vos enyor!!!

Com estau? Hi sou tots i totes? Sí?

Idò... Podem començar!

Esper que hagueu passat unes bones vacances de Pasqua. Segur que han estat unes vacances ben diferents. M'ho contareu? Avui aprofitarem per fer un poc d'expressió escrita al quadern de llengües. Després vos ho explic.

Per cert, me podeu enviar fotos del que heu fet aquests dies i faré una entrada al blog amb els bons moments de les vacances.

Però abans vos he de recordar algunes coses...

✅La primera és que ja sabeu que s'allarga aquesta nova modalitat d'escola, a distància. Per tant, continuarem funcionant igual que férem abans de les vacances. Cada dia trobareu les propostes al blog. 

Na Margalida, na Lluïsa i jo hem revisat les propostes que ens féreu arribar a través d'aquell formulari en què vos demanàvem la vostra opinió. Heu de saber que les tendrem en compte i que intentarem dur-les a terme al llarg d'aquest trimestre. Si teniu més propostes, ja sabeu també que ens les podeu fer arribar via e-mail. Totes les vostres idees i suggeriments són sempre benvinguts.

✅Continuarem amb el recull d'endevinalles i seguirem publicant-ne una cada dia al blog. Ja coneixeu la dinàmica. Apuntau les respostes al vostre quadern de llengües i a final de setmana vos posaré la relació de solucions.

Pensau a enviar-me noves endevinalles per publicar, que no en tenc gaires. Segur que els padrins i les padrines en saben moltes.

✅També continuarem amb el nostre conte del drac. Avui li afegirem un nou bocí. Igual serà el darrer bocí i l'acabarem perquè així, aquesta setmana que és Sant Jordi, el podem publicar al blog de la biblioteca perquè tots els alumnes de l'escola el puguin llegir. Què vos sembla la idea? 

Després d'aquest, en farem un altre perquè hi pugueu participar la resta que encara no vos ha tocat.

Ja sabeu que heu d'esperar que jo vos enviï un e-mail per afegir el bocí.

✅Avui teniu feineta d'anglès. Trobareu la proposta que vos fa na Irene al blog.

✅I també tendreu feineta de llengües. A la següent entrada al blog vos ho explic. La feina d'avui se concreta en tres propostes diferents. Ens encantarà que les faceu totes tres. No cal que ho faceu tot avui. Ja sabeu també que ens podeu anar enviant les feinetes fetes al llarg de la setmana, a mesura que les tengueu. Podeu anar fent cadascú al seu ritme. No vos angoixeu ni vos preocupeu.

✅I per començar bé el dematí, i no perdre el bon costum que hem agafat aquests dies, aquí teniu una PROPOSTA MUSICAL!

Perquè no oblideu que tots i totes som els exploradors i les exploradores de tercer B, recordarem la nostra cançó...


Passau un molt bon dia!

Estam en contacte via mail i via blog.

Comentaris

Entrades populars