BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Som dijous però és com si ja fóssim divendres! Recordau que demà no hi ha escola perquè és festa.

Vos explic com acabarem la setmana.

✅Ahir en Kasimu va afegir un bocinet de text i un dibuix al conte. Si anau a les pestanyes de d'alt del blog trobareu que hi ha la pestanya del CONTE DEL DRAC DELS SET COLORS i, devora, la del segon conte que estam fent ara. A partir d'avui, cada bocí l'afegiré a aquesta pestanya. Jo vos avisaré.

✅Avui una nina ja ha rebut el meu missatge per afegir un nou bocí al conte. Més tard vos ho publicaré.

✅Més tard també, vos penjaré les fotos que m'heu anat enviant aquests dies. Si en voleu enviar més, encara hi sou a temps.

✅Teniu una proposta de FusioArt. La vos explica na Jenny a la següent entrada del blog. Segur que vos divertireu molt fent-la.

✅I al blog de la biblioteca del centre hi trobareu un nou conte per escoltar. Teniu-ho en compte. Segur que podeu passar una estoneta ben agradable.

✅A més, teniu feineta de matemàtiques. La trobareu a dues entrades diferents perquè són dues activitats diferents. Una part serà amb el llibre Mate+ i l'altra amb una nova activitat de Innovamat. A veure si vos agrada tant com la del pàrquing de na Paula.

📢 IMPORTANT!
No vos angoixeu per enviar-les avui.
Podeu anar fent i les enviau en poder.
Podem donar de marge fins dilluns.

✅I, teniu també la darrera endevinalla de la setmana i les solucions a totes les endevinalles publicades aquests dies.

La PROPOSTA MUSICAL d'avui és una cançó que es diu Bicicletes, i és del grup Blaumut. Segur que aquests dies, després de molts de no poder-ho fer, heu sortit amb les vostres bicicletes a fer la volteta i ha estat fantàstic. A que sí?

Au idò... Que sigui el nostre petit homenatge a les bicicletes!!!

Comentaris

Entrades populars