EL CUINER LEO




CREPS

INGREDIENTS

1 tassó de llet
1 tassó de farina
1 ou
1 nou de mantega (per fregir)

FARCIT (el nostre cas dolç, però pot ser salat)

1 plàtan
1 xocolata líquida (al teu gust)
1 “dulce de leche” (al teu gust)

PROCÉS D'ELABORACIÓ

Ho mesclam tot amb la batedora i ho deixam reposar una hora a la gelera.
Després preparam una paella amb un poquet de mantega i quan es fon posam una la mesura d'un cullerot, però dependrà de cada paella, ha de quedar tot cobert amb una fina capa.

Quan començau a veure bolletes a la pasta i que canvia de color a més groc ja la podeu girar, s'ha de desferrar bé! Si no se desferra, és que està cruu. Un cop girada en pocs minuts estarà el teu crep fet, recorda quan vegis les bolletes!

Després el pots farcir de dolç o salat! En Leo li encanta el “dulce de leche”, que és argentí com el seu pare, mesclat amb el plàtan!

Comentaris

Entrades populars