EL CUINER LEO
CREPS
INGREDIENTS
1 tassó de llet
1 tassó de farina
1 ou
1 nou de mantega (per fregir)
FARCIT (el nostre cas dolç, però pot
ser salat)
1 plàtan
1 xocolata líquida (al teu gust)
1 “dulce de leche” (al teu gust)
PROCÉS D'ELABORACIÓ
Ho mesclam tot amb la batedora i ho
deixam reposar una hora a la gelera.
Després preparam una paella amb un
poquet de mantega i quan es fon posam una la mesura d'un cullerot,
però dependrà de cada paella, ha de quedar tot cobert amb una fina
capa.
Quan començau a veure bolletes a la
pasta i que canvia de color a més groc ja la podeu girar, s'ha de
desferrar bé! Si no se desferra, és que està cruu. Un cop girada en pocs minuts
estarà el teu crep fet, recorda quan vegis les bolletes!
Després el pots farcir de dolç o
salat! En Leo li encanta el “dulce de leche”, que és argentí
com el seu pare, mesclat amb el plàtan!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada