PROPOSTA DE TASCA DM, 24/03/20 - PROJECTE

Aquesta proposta la podeu anar fent al llarg de la setmana. No cal començar-la i acabar-la avui mateix. Sí que m'agradaria, a finals de setmana, rebre fotos i comentaris del que heu fet a partir de la proposta d'aquesta activitat. Hi pensareu?

Venga idò, vos explic la proposta...

Les darreres feinetes que férem de projecte estaven relacionades amb la pregunta HI HA VIDA A L'INTERIOR DEL PLANETA? Ho recordau? I recordau que estàvem treballant un concepte molt important? 

Sí, molt bé! ECOSISTEMA. Súper bé que ho recordeu.

Però ho deixàrem a mitges. Per acabar d'entendre aquest concepte tan important, vos propòs un parell de coses.

Primer, que mireu el següent vídeo, que explica molt bé què és un ecosistema. 



Després de veure aquest primer vídeo, vos propòs que en vegeu un altre. Aquest és més llarg. És un reportatge d'animals molt interessant. 

Mentre el vegeu, o després de veure'l, podeu contestar algunes preguntes que trobareu a la següent entrada del blog. Seran en castellà perquè el reportatge és en castellà. Les podeu copiar (si voleu) i contestar al quadern de llengües. Si no les copiau, posau el número de cada pregunta i contestau al costat. 

Pensau a posar la data del dia que ho faceu (en castellà) i el títol de la tasca (REPORTAJE: LAS ENTRAÑAS DE LA TIERRA). Recordau també que les respostes són una frase que comença en majúscula, acaba amb un punt i que ha de ser completa. Com sempre feim. D'acord?

El reportatge és de La 2 - A la carta, de TVE. Amb aquesta adreça hi accediu també...



Per acabar aquesta feina dels ecosistemes, encara vos faig dues propostes més, de les quals només n'heu d'elegir una. Podeu fer un dibuix preciós d'un ecosistema o bé podeu representar un ecosistema amb animals de jugueta que tengueu per casa. Què trobau? 

Tant en el dibuix com en la representació amb els animals de jugueta, hi han d'aparèixer tant els éssers vius com l'entorn físic de l'ecosistema. 

M'enviareu fotos? 

Esper que vos engresqui la proposta. Ànims!!!


Comentaris

Entrades populars