PROPOSTA DE TASCA DC, 25/03/20 - MATES

Avui vos proposam treballar mesura (euros).

Vos proposam tres coses diferents. No cal fer-les totes. Vosaltres decidiu. Recordau que hem de treballar sense angoixar-nos. 

PRIMERA PROPOSTA

La vos fa arribar na Paula practicant que, per cert, també vos enyora molt. 

A part d'aquests exemples que apareixen a la fitxa, en podeu fer més. Podeu aprofitar monedes i bitllets de veritat o de jugueta, si en teniu. El curs passat en teníeu una bosseta cada un. Ho recordau?

Amb aquesta feineta es tracta de treballar les equivalències entre les monedes i els bitllets, tal i com es mostra a l'exemple de la fitxa. 


SEGONA PROPOSTA

Jugau i aprofitau els recursos digitals on-line que teniu al costat dret del blog, o altres als quals pugueu accedir.

TERCERA PROPOSTA

Muntau una petita botigueta amb productes de jugueta o de veritat que tengueu per casa vostra i jugau amb els de casa algunes estonetes. 

Algunes cosetes que heu de tenir en compte:

- Heu de posar preu a les coses. Alguns preus han de ser rodons (amb euros) i altres poden tenir cèntims. Podeu fer unes etiquetes petites vosaltres mateixos amb els preus.

- Quan jugueu a comprar i vendre, és millor començar a fer compres d'una sola cosa, sobretot si hi ha cèntims, i retornar el canvi bé. Si comprau més d'una cosa, al principi, millor haver de fer la suma de productes que no tenguin cèntims. 

- A mesura que veim que dominam el més senzill, podem anar complicant.

Passau-ho bé jugant!

I enviau alguna foto, si voleu.

Comentaris

Entrades populars