La realitat ens fa reflexionar

Avui ha esta un dia estrany. 

Hi ha problemes importants en el món, ho sabem i ens afecta. 

El divendres a primera hora tenim FusioArt. No ha estat una sessió normal perquè res avui era normal. Clar, saber que a partir de dilluns no podrem anar a l'escola perquè totes les escoles del nostre país es tanquen i que no ho fan per vacances, és estrany, és excepcional i ens inquieta.

N'hem parlat a l'estora, amb na Jenny, na Paula i na Cati. Hem compartit inquietuds, opinions i pors. I és que la crisi del Coronavirus ens és un trasbals. 

Algunes conclusions a què hem arribat amb la conversa que hem compartit...

- Tots i totes podem tenir un paper actiu i responsable davant aquesta situació excepcional que vivim. Sabem que hem de seguir una sèrie de mesures d'higiene i de relació amb els altres. Hem de recordar-les i dur-les a terme.

- Podem entendre i aprofitar tot això que ens passa per aprendre alguna cosa i treure'n alguna cosa bona. Ja diuen que una crisi és una oportunitat.

- Tal vegada els humans adults, que se senten tan poderosos i són tan egoistes, haurien de començar a prendre consciència que la natura ens diu STOP, ens diu PENSA. I ho fa mostrant-nos les conseqüències en l'abús dels plàstics o mostrant-nos les conseqüències que generarà la crisi a causa del Coronavirus.

Per acabar la sessió d'avui, i amollar angoixes i tensions, ens ha anat bé fer alguns jocs de ritme i moviment.

Mirau, mirau...






Comentaris

Entrades populars