BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Ja tornam ser divendres!!!

Coneixeu aquests joves, que són companys de pis i que també estan a casa, com tots nosaltres, a causa de les circumstàncies? Són músics. Un d'ells és del grup Doctor Prats, que tant ens agrada escolar a l'escola.

Aquests dies han estat capaços de dedicar temps a allò que els apassiona, que és la música, malgrat no poden sortir a fer concerts ni pujar damunt un escenari. Però la seva música és igual de bona que la que fan damunt un escenari i ells són igual de grans que quan hi pugen. 

Escoltau-los i veureu...


Sonen bé, no ho trobau?

Esper que vos hagin agradat.

Vos explic un parell de coses importants abans que mireu els deures d'avui...

1. El nostre conte del drac es va fent llarg. Ahir va afegir un bocí na Naika i ara he acabat d'afegir-ne un altre que han creat n'Aina i en Jaume. Llegiu-ho tot, des del principi! Vos encantarà!

2. Avui enviaré un nou mail per afegir un nou bocí. Ja sabeu quina és la dinàmica. Estau pendents del mail!

3. Teniu en compte les propostes que vos farà na Maria al blog d'educació física a partir de dilluns. I teniu en compte també les propostes que hi ha al blog de biblioteca.

4. Vos aniré posant al blog els retorns que em feis dels ecosistemes, de les normes de l'illa deserta, de bons moments que passau fent diferents coses a casa... Estic molt contenta que m'ho envieu. Em fa molt feliç veure-vos i pensar que el que proposam els mestres i les mestres vos ajuda a passar millor la setmana.

Seguim en contacte,
estimats exploradors i exploradores!!!

Comentaris

Entrades populars