BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES DE TERCER B!


Bon dia estimats exploradors i exploradores!

Recordau que aquests dies és molt important...
Resultat d'imatges per a "frases turu"

Idò, a poc a poc i bona lletra.

Mirau, avui ja som dijous i igual tenim algunes feinetes acumulades i sense acabar perquè això d'anar a escola a distància no és fàcil ni per a vosaltres, ni per a les vostres famílies ni per als mestres. 

Per tant, podeu anar acabant les feinetes que teniu pendents. Recordau que podeu practicar taules de multiplicar i g/j amb les aplicacions on-line que vos he proposat. I també podeu anar fent la tasca de matemàtiques i la de llengües que vos proposo per avui. Si no es poden fer avui, no passa res. Demà serà un altre dia.

Avui també tendreu propostes de feinetes d'anglès, d'educació física i de FusioArt. En algun moment del dematí na Irene, na Maria i na Jenny vos deixaran les seves propostes al blog. Recordau que les d'anglès les trobau al blog específic d'anglès. I tampoc vos preocupeu per aquestes feinetes. No s'han de fer totes avui. I n'hi ha que són propostes, és a dir, que es fan o no es fan segons decidiu a casa.

Per això jo avui no posaré res més. Volia fer-vos una proposta de tasca relacionada amb el nostre projecte, però ho deixarem per demà o per un altre dia. Si voleu, me podeu anar comentant, via mail, com va la setmana, com duis les feinetes... Així jo també puc repensar com millorar les coses, si hi ha res que se pugui millorar. D'acord? Ho fareu?

I per cert... 

Alguns m'heu enviat fotos de com passau aquests dies i a mi me fa molt contenta rebre-les perquè vos veig, que vos enyor molt. Hi ha una nina que fa assajar coreografies a la família. Un bon grapat que juguen a jocs de taula. També hi ha un nin que aprofita per fer de mestre al seu germà petit. Molts heu fet dibuixos per penjar a les vostres finestres. I segur que heu fet mooooooooltes més coses ben entretengudes i interessants.

Si hi pensau i me les enviau, faré una entrada al blog amb tot el que feis aquests dies. Segur que vos farà molta il·lusió veure els altres exploradors i exploradores i conèixer les seves propostes.

Passau un molt bon dia! Seguim en contacte!

Comentaris

Entrades populars