La proposta de tasques per avui...


Si no ho heu fet, vos propòs fer un horari setmanal adaptat a les noves circumstàncies. Hi heu d'incloure temps per fer la tasca, llegir, jugar, descansar, mirar televisió, fer algunes tasques tipus manualitats o cuina (crear amb les mans ens sol ajudar a passar una bona estona)... Hi podeu incloure tot el que volgueu i necessiteu. I és molt important complir-lo.

Si mirau l'horari escolar d'avui a la vostra agenda, tenim: llengües a primera hora, religió/valors, matemàtiques, pati i projecte, a darreres hores del dematí.

Així...
  • De llengües: llegir i tenir en compte tot el que vos he escrit al blog. I també podeu pegar una ullada a les darreres entrades del blog, si no ho havíeu fet.
  • De valors: veure el vídeo "Por cuatro esquinitas de nada" (el trobareu a la següent entrada del blog). Basta que el mireu, dues vegades si no basta una, i el comenteu amb els de casa. Sabeu que moltes vegades, després d'un conte per exemple, vos deman: què hem après? Idò pensau amb el que ens ensenya aquest vídeo-conte. Si m'ho enviau per mail, publicaré els vostres comentaris.
  • De matemàtiques: avui farem càlcul. Agafau la fitxa 6 del llibre de Mate+ i resoleu els càlculs de la pàgina 75. Ja sabeu que per resoldre el càlcul mental podeu agafar un full de reutilitzar, si el necessitau. I per resoldre les dues operacions de l'exercici 1 (a baix de tot de la pàgina) heu de mirar l'exemple que hi ha dins el quadre remarcat. Anau pas a pas i segur que vos sortirà sense problemes. Demà vos enviaré les solucions i ho podreu corregir.
  • De projecte: la meva proposta és que reviseu les entrades del blog i que llegiu i recordeu el que hem anat fent. Si ho explicau als de casa que estan amb vosaltres serà genial.

Per avui, res més.
Anem a provar com va aquesta nova manera de funcionar. Qualsevol cosa que necessiteu comentar-me,
ja sabeu les vies.

Exploradors i exploradores, passau un bon dia.

Vos estim!!!


Comentaris

  1. Gràcies per tota la feina feta desde casa Cati.
    Anem a provar com va les feinetes a distància.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars