PROPOSTA DE TASCA DE DL, 25/05/20 - IMAGINA+ESCRIU+DIBUIXA

Quan aturàrem les classes ens va quedar pendent una cosa relacionada amb el nostre projecte, que era llegir el llibre Viatge al centre de la Terra d'en Jules Verne. Aquesta hauria estat una tercera lectura que hauríem fet aquest curs, junts. Segur que amb la cançó heu recordat que en parlàrem una mica.

💭Avui posareu a volar la vostra imaginació, tal i com va fer en Jules Verne fa molts i molts d'anys.

Au idò... tancau els ulls i posau-vos en situació... 

💡Ets un explorador o una exploradora i decideixes fer un viatge al centre de la Terra (imagina't que és possible fer-ho).

❌ Per on entraries?
❌ Per on sortiries?
❌ Per quins llocs passaries? (almenys 3).
❌Quins personatges descobriries? (almenys 3, que poden ser: espècie humana, animal, vegetal o mixtes; reals o inventats).

Hi podeu dedicar tant temps com vulgueu i ho podeu plasmar també com vulgueu. Teniu marge tota la setmana per anar fent. No és necessari començar i acabar avui. Tal vegada heu de pensar i fer un esborrany, l'heu de revisar amb l'ajuda d'algú de casa, i després podeu fer el document definitiu. 

Hi ha d'haver una part d'expressió escrita, perquè heu de donar resposta a les quatre preguntes que teniu a alt (entrada, sortida, llocs i personatges) i una part d'expressió plàstica. És per això que vos propòs que el que haureu imaginat després ho situeu damunt un mapa que creeu. Si podeu i en teniu a casa, vos convido a fer el mapa en un full gran (tipus fol DIN A5, cartolina, tros de paper d'embalar, cartró...).

Ja sabeu que en haver acabat aquesta feineta me podeu enviar fotos de tot el que heu fet. M'encantarà veure les vostres súper creacions i llegir tot el que heu imaginat. 😊


Si teniu dubtes, necessitau que vos ajudi en algun aspecte, 
si voleu que revisem l'esborrany...
ja sabeu que estic a la vostra disposició a través del mail. 
No dubteu en consultar-m'ho. 

Quan va venir na Xisca la mare d'en Lluc ens va explicar quins són els elements imprescindibles que ha de tenir un mapa. Amb ella, en completàrem un, que era el mapa de la ciutat d'Inca. I després cadascú de vosaltres en va fer un. Molts féreu un mapa d'una illa (com si fóssiu els exploradors que la descobreixen). Idò ara heu de fer el mateix però del vostre viatge imaginari al centre de la Terra.

Aquí vos deix el power point que ens va fer na Xisca i també vos deix un vídeo que ens va recomanar i que ja vàrem veure. Recordar el que vàrem aprendre segur que vos ajuda a fer millor aquesta proposta d'avui.




Comentaris

Entrades populars