PREPARAM LA SEGÜENT TUTORIA GRUPAL

A finals de setmana ens tornarem a veure amb una tutoria virtual. Rebreu un mail amb la invitació.

Sabem que hi ha famílies que fan feina i que, tal vegada, tenir una tutoria el dematí, complica les coses. Per tant, a qui li vagi millor fer la tutoria el capvespre, me pot enviar un mail i ho organitzaré. Com que ens veurem en petits grups, no hi ha cap problema. Me puc adapatar. Informau-me via mail, per favor.

Ja sabeu que quan feim una tutoria sempre intentam pensar abans de parlar i també intentam escoltar i tenir en compte les aportacions de tots i totes. Per tal de fer-ho possible també ara, aquí vos deix algunes preguntes que heu de pensar i vos heu de respondre aquests dies a vosaltres mateixos. Ho podeu parlar amb la família, que vos poden ajudar, segur. Si necessitau apuntar les vostres aportacions, les apuntau. Però no cal que m'envieu res per mail. Ho parlarem i m'ho contareu tot a la tutoria.

Bé idò, talment com si fóssim a l'aula, les preguntes que vos faria a la tutoria serien tres. Les tres són igual d'importants i tots teniu respostes. Dues d'elles són més serioses i una més divertida.

Aquí les vos deix perquè aneu reflexionant...

Segur que sabeu, perquè tothom en parla, que estam tornant a la "normalitat". Segur que també sentiu que es parla del possible retorn a les aules en algun moment i de totes les coses que haurem de tenir en compte per tal de fer-ho bé i evitar contagis.

La pregunta és...

Davant tot això, com vos sentiu vosaltres, què pensau, què vos preocupa?

Sabeu també, perquè ho heu viscut, que aquest ha estat un curs estrany, diferent. Sembla ser que no retornarem a les aules abans de l'estiu. Per tant, tendrem també un final de curs diferent i l'haurem de tancar de manera diferent. 

La pregunta és...

Com t'agradaria tancar aquest curs, què t'agradaria fer, tens alguna proposta que les mestres hauríem de tenir en compte?

I la tercera pregunta és perquè facis volar la teva imaginació... Imagina que ets el president o la presidenta d'un país.

La pregunta és...

Quina seria la llei més divertida que podries dictar i fer complir a tothom?

Comentaris

Entrades populars