BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Hi sou? O estau immersos en les profunditats del nostre planeta Terra fent el vostre viatge imaginari? 😉

BĂ©, en tot cas, quan sortiu, pegau una ullada al blog d'avui i hi trobareu...

❎Una nova endevinalla.

❎Una proposta de feina de matemĂ tiques de resoluciĂł de problemes.

❎No posam res mĂ©s perquĂš volem que seguiu creant el vostre viatge imaginari al centre de la Terra i el representeu amb un mapa. Pensau que ho podeu anar fent al llarg de tota la setmana.

📱Una cosa important...

Avui vos enviarĂ© les invitacions de la propera tutoria grupal. La farem en tres petits grups. A cadascĂș li arribarĂ  la invitaciĂł amb el dia i l'hora en quĂš s'ha de connectar. SerĂ  demĂ  dimecres o dijous. 

Crec que he tengut en compte tot el que m'heu dit i vos he posat en una hora en la qual no heu de tenir problema per connectar-vos. PerĂČ en cas que no hagi tengut en compte alguna cosa i no vos vagi bĂ© l'hora que rebreu per mail, no dubteu en comentar-m'ho que ho solucionarem.

💭Recordau les preguntes que havíeu de pensar per a la tutoria...


Segur que sabeu, perquÚ tothom en parla, que estam tornant a la "normalitat". Segur que també sentiu que es parla del possible retorn a les aules en algun moment i de totes les coses que haurem de tenir en compte per tal de fer-ho bé i evitar contagis.

La pregunta Ă©s...

Davant tot aixĂČ, com vos sentiu vosaltres, quĂš pensau, quĂš vos preocupa?

Sabeu tambĂ©, perquĂš ho heu viscut, que aquest ha estat un curs estrany, diferent. Sembla ser que no retornarem a les aules abans de l'estiu. Per tant, tendrem tambĂ© un final de curs diferent i l'haurem de tancar de manera diferent. 

La pregunta Ă©s...

Com t'agradaria tancar aquest curs, quĂš t'agradaria fer, tens alguna proposta que les mestres haurĂ­em de tenir en compte?

I la tercera pregunta Ă©s perquĂš facis volar la teva imaginaciĂł... Imagina que ets el president o la presidenta d'un paĂ­s.

La pregunta Ă©s...

Quina seria la llei més divertida que podries dictar i fer complir a tothom?

I ja sabeu que per començar el dematí sempre tenim una PROPOSTA MUSICAL. La d'avui és...


Comentaris

Entrades populars