BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Hi sou? O estau immersos en les profunditats del nostre planeta Terra fent el vostre viatge imaginari? 😉

Bé, en tot cas, quan sortiu, pegau una ullada al blog d'avui i hi trobareu...

❎Una nova endevinalla.

❎Una proposta de feina de matemàtiques de resolució de problemes.

❎No posam res més perquè volem que seguiu creant el vostre viatge imaginari al centre de la Terra i el representeu amb un mapa. Pensau que ho podeu anar fent al llarg de tota la setmana.

📢Una cosa important...

Avui vos enviaré les invitacions de la propera tutoria grupal. La farem en tres petits grups. A cadascú li arribarà la invitació amb el dia i l'hora en què s'ha de connectar. Serà demà dimecres o dijous. 

Crec que he tengut en compte tot el que m'heu dit i vos he posat en una hora en la qual no heu de tenir problema per connectar-vos. Però en cas que no hagi tengut en compte alguna cosa i no vos vagi bé l'hora que rebreu per mail, no dubteu en comentar-m'ho que ho solucionarem.

💭Recordau les preguntes que havíeu de pensar per a la tutoria...


Segur que sabeu, perquè tothom en parla, que estam tornant a la "normalitat". Segur que també sentiu que es parla del possible retorn a les aules en algun moment i de totes les coses que haurem de tenir en compte per tal de fer-ho bé i evitar contagis.

La pregunta és...

Davant tot això, com vos sentiu vosaltres, què pensau, què vos preocupa?

Sabeu també, perquè ho heu viscut, que aquest ha estat un curs estrany, diferent. Sembla ser que no retornarem a les aules abans de l'estiu. Per tant, tendrem també un final de curs diferent i l'haurem de tancar de manera diferent. 

La pregunta és...

Com t'agradaria tancar aquest curs, què t'agradaria fer, tens alguna proposta que les mestres hauríem de tenir en compte?

I la tercera pregunta és perquè facis volar la teva imaginació... Imagina que ets el president o la presidenta d'un país.

La pregunta és...

Quina seria la llei més divertida que podries dictar i fer complir a tothom?

I ja sabeu que per començar el dematí sempre tenim una PROPOSTA MUSICAL. La d'avui és...


Comentaris

Entrades populars