BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Com estau, estimats exploradors i exploradores? Heu passat un bon cap de setmana?

Esper que si!!!

Anem a passar llista per saber si hi som tots i començarem la setmana, que tornam ser dilluns. Qui me mira i m'escolta? 🙋

Ara sí que ja podem començar.

📢Primer de tot vos vull recordar que tenim una tutoria pendent. Ho sé i la farem aviat. Rebreu la invitació via mail. Estic pendent de la informació que m'anau passant quant als horaris per tal d'intentar facilitar l'accés de tots els exploradors i exploradores. Som molts i ja hi ha moltes famílies que s'han incorporat a la feina, amb torns que van canviant. 

No patiu! Quadrarem horaris i ho aconseguirem! 

I ara sí que vos explic què tenim avui...

❎Noves entrades al blog, amb les fotos que m'enviau. Si les voleu veure, anau una mica enrere al blog. Les trobareu abans d'aquesta entrada que ara llegiu. N'hi ha una que vos mostra un pastís espectacular que ha fet en Marc.

❎La primera endevinalla de la setmana.

❎Un nou enigma setmanal. Pensau a consultar-lo si el voleu resoldre i participar.

❎Feineta d'anglès que vos ha deixat na Irene al blog.

❎Una feineta de llengües que vos explicaré a la següent entrada del blog. Lligada amb aquesta proposta de llengües, en trobareu una altra de fer un mapa. Recordau que na Xisca, la mare d'en Lluc, ens ho va venir a explicar a l'aula? Després trobareu tots els detalls del que heu de fer.

❎I la primera PROPOSTA MUSICAL de la setmana és una cançó que coneixeu i que vos agrada molt. La vos pos avui perquè té molt a veure amb el que heu de fer. Aquí la teniu...

Comentaris

Entrades populars