BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Com duis la setmana? Estau bé? 

Esper que estigueu bé i, sobretot, ben animats!

Ahir me va agradar molt veure-vos i poder fer un bingo de paraules. 😉😍

📢Aquí teniu els resultats dels bingos...

❌En el primer torn varen cantar línia en Kasimu, en Marc i na Lucía a la vegada. Aconseguiren línia amb les paraules següents: família, amics i alegria.

❌I el bingo complet del primer torn el va aconseguir en Kasimu amb les paraules següents: família, amics, alegria, pares, amigues, plantes, platja, estimar i lavanda.

❌En el segon torn va cantar línia na Kamila, amb les paraules següents: aniversari, família i amics.

❌I el bingo complet del segon torn el va aconseguir en Luís amb les paraules següents: família, amics, ca, estimar, abraçada, germana, amigues, mar i alegria.

Però jo crec, com sempre deim, que el més important va ser poder jugar plegats i poder-nos veure. Si, a més a més, passàreu una estoneta ben agradable, ja me sent ben satisfeta. Aquest era l'objectiu.

Si voleu, podem tornar jugar un altre dia. O si teniu alguna altra proposta per poder fer junts, també m'ho podeu dir. És tan senzill com enviar-me un mail. Venga, que m'encantarà rebre les vostres propostes!

Avui ja som dimecres i teniu...

✅Feineta d'anglès, que vos ha preparat na Irene i que la trobareu al seu blog.

✅I feineta de matemàtiques, que vos deix a la següent entrada del blog.

✅Una entrada amb les feinetes d'ahir de B i V, perquè pugueu pegar una ullada a les vostres i les vos pugueu corregir.

✅Una nova endevinalla per resoldre.

✅I un bocinet més del conte per llegir. En Javi l'ha allargat un poquet, amb un tros de text i un nou dibuix. Llegiu-lo, que vos agradarà. Avui n'Elsa afegirà el seu trosset i el seu dibuix. Més tard vos ho publicaré.

✅A més a més, podeu anar revisant totes les entrades que faig al blog amb les fotos de les vostres ombres, els jocs que heu creat, els experiments amb l'aigua, les reflexions sobre la cançó... Els jocs que envien els vostres companys tal vegada vos poden interessar i els podeu fer també vosaltres a casa. Pensau que vos poden ajudar a passar una estona ben agradable, tan quan els feis com quan hi jugau. Animau-vos!!!

I la PROPOSTA MUSICAL d'avui és...


Comentaris

Entrades populars