BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Com estau? Heu passat un bon cap de setmana?

Esper que sí!

Ja som dilluns i començam la setmana. Vos explic que tenim per avui...

✅No sé si heu vist el segon conte acabat. El va acabar n'Anas divendres i vos ho vaig publicar. Però ja era horabaixa i tal vegada no ho vàreu veure. Així que una coseta que podeu fer és llegir el nostre segon conte fet a bocins. Ara ja el podeu llegir des del principi fins al final. A veure què trobau.

✅A més, m'agradaria molt que m'enviàssiu al mail, propostes per al títol. Perquè resulta que tenim un conte sense títol. Venga... Esper les vostres propostes!

✅Trobareu també la primera endevinalla de la setmana.

✅I les feinetes de divendres, de llengües i de matemàtiques, perquè pugueu pegar una ulladeta a les vostres i les pugueu corregir, si detectau cap errada.

✅Recordau que és dilluns i que na Irene vos fa una proposta de feina al blog d'anglès.

✅I jo avui vos deix una proposta de llengües. Treballarem amb el Lector.

✅A més a més, trobareu una entrada al blog on vos faig una proposta per fer una altra tutoria virtual en petits grups a final de setmana. Ja vos enviaré la invitació. Revisau bé la proposta per a aquesta tutoria perquè heu de pensar algunes coses.

I la primera PROPOSTA MUSICAL de la setmana és una cançó molt divertida, que ja té mooooooolts d'anys. El grup que la canta també té un nom molt divertit. És la cançó BON DIA de ELS PETS

Segur que la coneixeu i que la sabeu cantar...



Exploradors i exploradores,
vos desitj un molt bon dia!

Comentaris

Entrades populars