Projecte i treball cooperatiu

Avui hem dedicat la sessió a fer tres coses molt importants:

- Avaluar l'exposició oral del pòster que férem com a grup cooperatiu. Ho hem fet amb una rúbrica que ens permetia valorar el volum, la postura del cos i el contacte visual, el vocabulari utilitzat, el domini del contingut, la claredat de l'exposició...




- Recordar les funcions de cada un dels càrrecs del treball cooperatiu i la distribució dels càrrecs entre els membres de cada un dels grups. Així, ja tenim definit qui serà el coordinador, el portaveu, l'organitzador i el secretari. I ja hem acabat el nostre panell de treball cooperatiu.



- I, en darrer lloc, hem fet una assemblea molt interessant. La pregunta era "Per què cada un dels exploradors i exploradores que hem estudiat han fet història?". Tots i cada un de nosaltres hem aportat les nostres idees inicials sobre el que creim que vol dir fer història, sobre el que creim que és la història i sobre com creim que podem conèixer encara avui fets històrics que varen passar fa tants i tants d'anys.

A partir de les nostres idees inicials ens tocarà posar ordre i col·locar cada cosa al seu lloc. La setmana que ve ens hi posarem.

Comentaris

Entrades populars