Projecte: començam a investigar

A partir del nom de la nostra classe ja ens hem plantejat moltes preguntes a les quals ens agradaria donar resposta. I ja hem aportat llibres, vídeos i informacions diverses que hem trobat a internet i que ens ajudaran resoldre les nostres hipòtesis, dubtes i qüestions inicials.


Tot i que volem saber i aprendre molt d'exploradors i exploradores (qui són, què han descobert, com han sobreviscut en circumstàncies adverses, qui era aquella dona que es va fer passar per un home per poder embarcar-se i emprendre un gran viatge, qui era aquest senyor "valiente" de qui parla la nostra cançó Vull ser explorador, qui era aquella dona que va decidir anar a Àfrica a conèixer de ben aprop els ximpanzés...) hem decidit que començarem cercant una resposta a la pregunta que ens feim des del primer o segon dia del curs i que ens té molt i molt intrigats. És la següent:


Sabem on és perquè el vàrem localitzar en un mapa del món que ens va dur na Cati a l'aula. També sabem que en el Triángulo de las Bermudas desapareixen molts avions i molts de vaixells. Segurament aquest to misteriós és el que ens desperta la curiositat i la necessitat de descobrir, de conèixer. I ens demanam per què passa això.

Tenim una hipòtesi: el triangle realment no existeix, sinó que és imaginari. No hi ha cap triangle que faci desaparèixer els vaixells i avions cap a dins el fons de la mar. Hi ha d'haver una altra explicació i creim que pot tenir a veure amb les corrents marines i d'aire (com si fossin tornados) que fan que la mar sigui brava en aquesta zona.

La informació que hem aportat i un vídeo que també hem trobat per internet, segur que ens ajudaran a trobar una explicació.



Comentaris

Entrades populars