Exposicions orals. Perdre la por a parlar en públic

Aquesta setmana hem preparat les exposicions orals dels pòsters dels exploradors i les exploradores. 





Abans de preparar les exposicions, na Cati i na Margalida ens han facilitat una rúbrica d'avaluació que ens ha servit per saber quines coses són importants: el volum de la veu, la postura del cos i el contacte visual amb el públic, el vocabulari utilitzat, el domini del contingut del pòster, la claretat en què som capaços d'explicar el contingut, com ens distribuïm l'exposició entre els diferents membres del grup cooperatiu...

Quan hem acabat cada una de les exposicions hem fet un retorn de tots aquells aspectes que pensam que s'han de millorar i també de tots aquells aspectes que s'han aconseguit dur a terme perfectament. L'objectiu no és altre que ajudar-nos a tots a millorar futures exposicions orals i prendre consciència dels nostres punts forts i dels nostres punts febles. 

Les crítiques constructives que ens hem anat fent després de cada una de les exposicions orals ens han estat de molta utilitat. 








Ens ha resultat molt interessant escoltar els nostres companys, no només per poder fer crítiques constructives de l'exposició oral i reforçar positivament tot allò que fan molt bé, sinó també perquè hem après i descobert coses molt interessants que no coneixíem.

Si voleu saber... 

- Quantes hores va estar na Jane Goodal dins un galliner ben amagadeta quan només tenia 4 anys perquè volia descobrir què fèien les gallines per posar un ou?

- Quants anys tenia n'Heinrich Schliemann quan es va marcar com a meta de la seva vida trobar les restes de l'antiga ciutat de Troia?

- A quants anys va aprendre a nedar en Jacques Cousteau?

- Quins productes americans va dur en Cristobal Colón cap a les nostres terres?

- Quin era el programa de televisió que va fer famós en Félix Rodríguez de la Fuente?

- Per què na Janne Baret es va haver de disfressar d'home abans d'embarcar-se en un vaixell?

- Quants d'anys tenia en Marco Polo quan es va embarcar per primera vegada cap a Àsia?

... podeu pegar una ullada a l'exposició dels pòsters que hem penjat als panells de devora la nostra aula.



Comentaris

Entrades populars