I aquesta setmana a FusioArt...

Idò ja quasi hem acabat els nostres animals marins per penjar a l'exposició Una mar de plàstic. Mirau què ens han quedat de graciosos i de plasticosos...Aquí els teniu: un peix globus, una anguila, un pop i un cranc. Falta un peix que encara no hem acabat perquè l'hem de rematar amb alguns detalls. 

I també hem dedicat temps a fer les lletres del nom de la nostra exposició col·lectiva. Ens estan quedant unes lletres ben de la mar. Mirau, mirau...Però a part de cantar, ballar i fer produccions artístiques ja sabeu que a FusioArt reflexionam moltíssim. 

Aquesta setmana hem analitzat que ens diu la lletra de la cançó Una altra manera de viure. Té dues parts molt diferenciades. 

A la primera, és la mar que ens parla i ens diu que està trista, que sent terror perquè li arrancam els cabells i li cremam la pell. I no entén perquè els humans feim això.

A la segona part de la cançó, que representa la veu dels humans, és com si demanéssim perdó a la mar perquè per culpa nostra s'està desfent, l'estam contaminant, l'estam maltractant.


Gràcies Jenny per oferir-nos moments tan enriquidors
i per ajudar-nos a obrir els ulls i la ment a noves alternatives més sostenibles i respectuoses amb el nostre entorn.

Segur que nosaltres serem capaços de trobar
una altra manera de viure...

Comentaris

Entrades populars