FusioArt: petits projectes als microespais



Avui na Jenny i n'Elfi ens han explicat que començarem a treballar per microespais però que, com que ja som grans, ho haurem de fer de manera una mica diferent a com ho hem fet fins ara. 

Abans d'anar a cada un dels espais haurem d'emplenar una fitxa molt senzilla que ens ajudarà a ordenar les idees respecte del que anam a fer. Es tracta de pensar i organitzar-nos abans (què vull fer, quins materials necessitaré...). A més a més, cada unes quantes sessions haurem de rodar i haurem d'anar a experimentar les propostes i possibilitats que ens ofereixen els altres microespais.

Avui hem fet aquesta feina prèvia. Ja tenim la fitxa emplenada i ja ens hem organitzat.







A la propera sessió ens posarem a donar forma a cada un dels nostres petits projectes a través dels microespais. Uns anirem al microespai de música perquè volem aprendre a tocar amb els xilòfons la nostra cançó Vull ser explorador. Uns altres anirem al microespai de manualitats perquè volem crear una casa de cartró per poder jugar, una casa de somnis o una ciutat del futur. Hi haurà qui, al microespai de teatre, inventi un petit guió i assagi una petita representació de superherois i superheroïnes que salven el planeta del desastre de la contaminació... I així, a través dels microespais i de la màgia que té FusioArt, tots i cada un de nosaltres podrem canalitzar els nostres interessos particulars i fer realitat els nostres projectes.

Vos anirem informant dels avanços en cada un d'aquests petits projectes.

Comentaris

Entrades populars