Explorant el Serral de les Monges

Quina il·lusió avui dematí!!! A la fi ha arribat el dia!!!

Hem anat al Serral a dur a terme la missió que ens varen encomanar amb la carta i...

Primer de tot hem escoltat na Maria i ens hem organitzat. Resulta que na Maria, el dia que nosaltres vàrem rebre la carta a l'aula, també en va trobar una al gimnàs. Ella s'havia d'encarregar de preparar tot el material, organitzar els reptes que nosaltres havíem de superar i transmetre'ns les instruccions que li indicaren. I, així ho ha fet.

També va rebre els mapes on nosaltres localitzaríem els diamants i l'ordre en què els havíem de cercar cada grup. 

Ens ho ha explicat tot i ens ha recordat la importància de la feina en equip per poder superar cada repte cooperatiu. 

Una vegada enteses totes les indicacions i totes les normes, ha començat la recerca!!!

Havíem d'aconseguir com a mínim 20 diamants d'un total de 24 per poder alliberar cada poder. En algun moment hem dubtat si ho aconseguiríem. No ha estat fàcil. Ja ens ho digueren a la carta. El corb ens ha canviat alguns diamants de lloc i no els trobàvem. Però al final, gràcies a la cohesió no només de cada grup cooperatiu, sinó de tot l'equip d'exploradors i exploradores de tercer B, els hem aconseguit trobar tots. 

I, amb els 6 diamants de cada color, hem pogut alliberar els quatre poders. Tots els habitants del Serral han recuperat els seus poders i l'alegria de viure en un lloc tan privilegiat. El corb ens ha vigilat. Ho sabem. I ha intentat despistar-nos. Però no ha aconseguit que fallem. 

I és que...
SOM UN GRAN EQUIP!!!

Comentaris

Entrades populars