Continuam treballant la línia del temps

Avui hem fet una passa més.

Hem col·locat les etapes de la història que ens va explicar el vídeo a una línia del temps que tenim a defora de la nostra aula, just davall la finestra. I també hi hem començat a col·locar alguns esdeveniments relacionats amb la feina d'investigació dels exploradors i les exploradores que, evidentment, formen part de la història.
Però, a més a més, na Cati ens ha duit unes etiquetes que ara mateix no són esdeveniments històrics i del passat, sinó que són fets que esdevindran en un futur no gaire llunyà. Recordau que el curs passat en Lluc un dia ens va dur una notícia d'una nau espacial que tenia com a missió arribar a Mercuri 7 anys després? Idò aquest esdeveniment futur també forma part de la nostra línia del temps. I li hem col·locat.La feineta d'avui també ens ha anat molt bé per reforçar numeració, ara que ja treballam els milers.

Per acabar la sessió hem començat a construir una línia del temps amb imatges que serà de cadascú de nosaltres i que podrem portar a casa una vegada acabada.Comentaris

Entrades populars