Cercant respostes, sorgeixen noves preguntes

Aquesta setmana han aparegut a l'aula nous elements que ens han fet repensar i replantejar algunes coses: capses i llibres de minerals, una pedra volcànica, un troç de carbó extret d'una mina, alguns fòssils i un nom d'algú que sabem que fou molt important però no sabem ben bé perquè. Sabeu de qui parlam? Segur que sí... D'en Jules Verne. Ho heu encertat!

I és que pensam que tot això té a veure amb l'interior del nostre planeta però no tenim molt clar què és cada cosa, d'on sorgeixen, com se formen o si sempre hi han estat.

I tampoc sabem qui és aquest senyor però ens encantarà descobrir-ho i saber perquè ha fet història (ben igual que els exploradors i exploradores que vàrem investigar durant el primer trimestre).

A més a més, hi ha alguns nins i nines que, a casa, miren vídeos, cerquen informació a llibres i/o demanen als pares. Quan ho comparteixen amb nosaltres a l'aula, enriqueixen tot el procés d'investigació que feim i ajuden a millorar les respostes a les preguntes plantejades.

Ara mateix tenim diferents preguntes plantejades. D'algunes ja n'hem trobat respostes. D'altres no. Seguirem cercant i investigant i seguirem alimentant les nostres ganes d'aprendre i de descobrir què hi ha amagat a l'interior de la Terra. Igual no trobarem totes les respostes. O no trobarem respostes definitives i tancades. I és que tal vegada hi ha preguntes per a les quals encara no hi ha respostes.







Comentaris

Entrades populars