BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Penúltim dia del curs 2019/20. Això s'acaba! 😉🙈

Supòs que, en part, ho desitjam. La distància que ha imposat el confinament ho ha fet una mica feixuc. Però bé... També és cert que tots i totes n'hem tret coses bones d'aquesta nova situació. 

📌Què trobareu avui al blog? Idò, dues propostes...

❎La primera la vos deix a l'entrada que ve just després d'aquesta. Són els vostres contes d'exploradors i exploradores inventats en grups cooperatius i escenificats amb peces de Lego. Na Margalida ha preparat una presentació perquè els pugueu veure i llegir tots, ja que no ho poguérem fer a l'escola a causa de l'aturada forçada.

❎La segona la trobareu al blog de la biblioteca. Avui és dijous i, com cada dijous, teniu un nou conte. El d'avui és molt especial. Escoltau-lo del principi fins al final. Esper que vos agradi molt.

🎵I la darrera PROPOSTA MUSICAL del curs trob que ha de ser la cançó que ens va donar a conèixer na Jenny a causa del nom elegit per a la nostra classe.

Estimats exploradors i exploradores, per més anys que passin, aquesta cançó sempre serà especial i sé que quan l'escoltem ens transportarà a tots els moments viscuts i compartits.


Fins demà! 💖

Comentaris

Entrades populars