BON DIA EXPLORADORS I EXPLORADORES!

Avui començam setmana i mes. Ja som dia 1 de juny!

Sé que estam tots i totes una mica cansats perquè aquesta modalitat d'escola a distància, (amb tot el que suposa, de no poder veure els amics, no poder ser a l'escola fent el que estàvem avesats, treballar sols sense el suport i l'ajuda dels companys...) ens ha resultat una mica feixuga. 

Però heu de pensar que ho estau fent molt bé perquè vos heu adaptat a la nova situació esdevinguda i inesperada i això ens ha ajudat a créixer i a explorar nous camins i noves oportunitats.

💪Així que arrepleguem les forces que ens queden i comencem amb ànims aquest dilluns.

Avui trobareu al blog...

❎La primera endevinalla de la setmana.

❎Una entrada donant els molts d'anys a en Gerard.

❎Una tasca d'anglès que vos ha preparat na Irene.

❎Una proposta de llengües que vos explicaré a la següent entrada.

❗❗❗Sé que n'hi ha que seguiu treballant amb les propostes de la setmana passada (curiositats dels animals, viatge al centre de la Terra, dibuixos a partir d'ombres d'objectes, Queli's, Joc interactiu de la piràmide dels números...). Podeu anar fent tranquil·lament. En tenir-ho m'ho enviau. L'objectiu no és fer les propostes perquè na Cati les mana, sinó dedicar-hi un temps intentant mostrar en cada una d'elles (les que més vos interessin) la millor versió de vosaltres mateixos. I si alguna no vos interessa, no vos surt o vos angoixa, ho parlam per intentar cercar solucions o la deixau. No hi ha cap problema.

I recordau també que podeu dedicar una estoneta cada dia a llegir i a repassar les taules de multiplicar.

La primera PROPOSTA MUSICAL de la setmana és...

Comentaris

Entrades populars