Primera sessió a FusioArt

Avui també hem tengut la primera sessió a FusioArt. Enyoràvem na Jenny i també n'Elfi. Quina il·lusió tornar-los a veure!!!

N'Elfi ens ha contat que aquest estiu ha anat a la platja però que no li ha agradat gaire el que ha vist. Resulta que darrerament troba que la mar està ben bruta i ben plena de plàstics. I això el posa molt trist.

A nosaltres també ens ha entristit el vídeo que ens ha mostrat. I, a part de tristesa, ens han generat un altre sentiment. Sabeu quin? Idò ens ha despert una ràbia ben gran.

Mirau, mirau...


Hem compartit els nostres sentiments després de veure el vídeo i també les nostres idees per poder fer front al problema que generen els plàstics a la naturalesa.

N'hem parlat avui i en seguirem parlant a les properes sessions perquè el tema ens motiva i ens remou la consciència. Per remoure les nostres consciències i les de tota l'escola i per fer visible aquest enorme problema, n'Elfi ens ha proposat convertir l'albre que tenim a l'entrada de l'escola en una mar de plàstics.

Segur que les properes sessions seran ben enriquidores!

A les fotos següents podeu pegar una ullada a la sessió d'avui, que hem acabat amb jocs de ritme i moviment. Mirau, mirau...

Comentaris

Entrades populars