Dissenys i propostes per a la porta de la nostra aula

Treballant en grups cooperatius hem creat diferents propostes per decorar la porta de la nostra aula, que ja sabeu que és la dels exploradors i les exploradores.

Una vegada acabades les propostes dels diferents grups, les hem penjades a la pissarra i hem analitzat tots els punts en comú i, així, hem creat una proposta final.

Hem acordat que el fons de la porta serà un paisatge de la natura (amb arbres, arbusts, herbes i flors, amb una cascada i un riu, amb muntanyes, roques, pedres i una cova; també hi haurà un cel ben blau amb algun núvol i un sol que brilla). Damunt aquest paisatge hi posarem els 26 exploradors i exploradores de la nostra aula. Cadascú de nosaltres es dibuixarà com vulgui (observant el paisatge amb uns binocles, assegut a devora una tenda de campanya o devora una petita foguera, observant insectes amb una lupa, enfilat a un arbre...). La cara de cada un d'aquests dibuixos serà la nostra perquè na Cati ens farà una foto i en treurem una còpia amb la impresora. I, a part de nosaltres, hem decidit que dibuixarem animals salvatges i insectes.

A d'alt de tot de la porta posarem unes lletres perquè quedi ben clar que la nostra és la classe dels exploradors i les exploradores i que aquest curs viurem junts moltes aventures.

Segur que amb tan bones idees i amb la col·laboració de tots ens quedarà una porta preciosa.

Per ara, aquí teniu algunes imatges de la feina feta en grups cooperatius per crear els disenys...

Comentaris

Entrades populars